Epilare cu laser – metodă efectivă de îndepărtare a părului nedorit ► Кишинев ✔

Опубликовано 07 июля 2023, 17:29 44 просмотра

0 Уточняйте

Ești în căutarea unei metode efective de îndepărtarea părului nedorit de pe corp? Atunci optează pentru procedura de epilare cu laser la centrul de înfrumusețare Nomasvello! Epilarea definitivă Metoda FUSION cu laserul Dioda si IPL este tratamentul prin care se obține distrugerea permanentă a foliculilor de păr în procent de 90-95% pentru femei și 75-80% pentru bărbați.
Datorită evoluției și îmbunătățirii echipamentului de lucru, ne permitem să tratăm o gamă largă de fototipuri și să tratam foliculita inestetică, mai eficient decât orice altă metodă de îndepărtare a părului nedorit. De asemenea, echipamentul Laser Dioda patentat de Laboratoarele de Cercetare și Dezvoltare No+Vello Spania funcționează pe o lungime de undă de 810 nm, asigurând o epilare definitivă nedureroasă și confortabilă.
Cu noi ai parte de o piele sănătoasă și catifelată, fără dureri! Te așteptăm la noi pentru servicii de calitate cu rezultate de durată. Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179!
/

Вид услугиКрасота, здоровье

Адрес: Кишинев, бульвар Штефан чел Маре ши Сфынт, 202
Компания "Nomasvello" На 999PMR с 26.04.2023
Показать номер телефона
Написать продавцу

Поделитесь с друзьями

VIP-объявления
Vip размещение

Ваше объявление будет отображаться в специальном блоке в результатах поиска и на карточках объявлений о продаже аналогичных объявлений.

Разместить объявление
Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru