Laserul cu diodă pentru epilare definitivă ► Кишинев ✔

Опубликовано 26 апреля 2023, 02:47 187 просмотров

0 Уточняйте

Laserul cu diodă este un tip de laser utilizat în epilarea definitivă care emite un fascicul de lumină focalizat cu o lungime de undă specifică care vizează pigmentul din foliculul de păr. Acest lucru face ca foliculul de păr să se încălzească și, în cele din urmă, să fie distrus, împiedicând creșterea în continuare a părului. Iată câteva lucruri importante de știut despre îndepărtarea părului cu laser cu diodă:
-Laserele cu diodă sunt considerate una dintre cele mai eficiente tehnologii pentru îndepărtarea părului, având capacitatea de a viza foliculii de păr adânc sub suprafața pielii.
-Ședințele sunt sigure pentru majoritatea tipurilor de piele. Laserele cu diodă pot fi folosite pe majoritatea tipurilor de piele, deși sunt mai puțin eficiente pe culorile mai deschise ale părului, cum ar fi părul blond sau gri.
-Sunt necesare mai multe tratamente. Părul crește în cicluri și numai părul aflat în faza de creștere activă poate fi tratat eficient cu îndepărtarea părului cu laser. Ca urmare, sunt necesare mai multe tratamente, de obicei distanțate la 4-6 săptămâni, pentru a viza tot părul dintr-o zonă dată.
-Poate exista un oarecare disconfort. Chiar dacă epilarea cu laser cu diodă este în general bine tolerată, unii oameni pot experimenta un ușor disconfort în timpul tratamentului, cum ar fi o senzație de căldură sau usturime ușoară.
-Rezultatele sunt de lungă durată. Cu un tratament și întreținere adecvate, rezultatele îndepărtării părului cu laser cu diodă pot fi de lungă durată, multe persoane chiar se confruntă cu o scădere permanentă a părului în zona tratată.
-Este important să alegeți un specialist calificat. Epilarea cu laser cu diodă este o procedură medicală care ar trebui efectuată de un profesionist calificat, cum ar fi un dermatolog sau un tehnician laser autorizat, pentru a asigura siguranța și eficacitatea epilării.
La Nomasvello puteți beneficia de servicii de epilare de cea mai înaltă calitate și cu rezultate de durată. Pentru detalii, apelați-ne acum la 069 717 179!
/servicii/epilare-definitiva/

Вид услугиКрасота, здоровье

Адрес: Кишинев, Кишинёв
Компания "Nomasvello" На 999PMR с 26.04.2023
Показать номер телефона
Написать продавцу

Поделитесь с друзьями

Яндекс.Метрика Top.Mail.Ru